Taulugalleria

Olen oululainen graafinen suunnittelija, kuvittaja, muusikko ja taidemaalari. Olen koulutukseltani taiteen maisteri ja nykyisin päätoiminen yrittäjä. Maalaaminen on minulle keino vapautua, oppia ja kokeilla uusia lähestymistapoja aiheisiin. Usein siveltimen käyttö auttaa näkemään uusia asioita myös graafisen suunnittelun maailmassa. Tauluni ovat tyyliltään abstakteja ja surrealistisia. Maalaan akryylimaaleilla.

Sydämessäni on kaksi asiaa ylitse muiden: visuaalisuus ja musiikki. Näiden kahden ilmaisuvoima on myös voimavarani. Vaikutan oululaisessa metallibändissä Cornoctuan. Juureni ovat Kainuussa, joka on ehkä yksi syy miksi luontoaiheet ja vanhoista taruista kumpuava mystiikka näkyvät kädenjäljessäni. Graafisen suunnittelun töitä ja kuvitustöitä voi selata pääsivulla jennaeronen.com

Toimituksesta

Taulut postitetaan Postin tai Matkahuollon kautta aina edullisimman saatavilla olevan vaihtoehdon mukaan (riippuu teoksen koosta). Toimitus voidaan myös sopia henkilökohtaisesti Ouluun, Kuhmoon tai Rovaniemelle.

 

Yhteydenotto

info(at)jennaeronen.com

Instagram: @artbyjennaeronen
Tmi Jenna Eronen
Y-tunnus: 3154360-6

 

LÄHETÄ VIESTI

Oletko kiinnostunut jostain teoksesta? Kirjoita viestiin teoksen nimi. Voit myös ehdottaa omaa hintaa. Vastaan kaikkiin yhteydenottoihin pikimiten.